Maak kennis met het projectteam BBMI

Gammy Vermeulen

Gammy is projectleider van het leer/werktraject Beheerder brandmeldinstallatie BBMI. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het traject? Mail naar gvermeulen@bikkelz.nl of bel 0168-370802.

Marinus Pullen

Marinus is sociaal accountmanager bij Bikkelz. Hij matcht kandidaten die het leer/werktraject hebben afgerond met bedrijven. Bent u op zoek naar gecertificeerd personeel voor het controleren van (uw) brandmeld- en ontruimingsinstallatie? Mail naar mpullen@bikkelz.nl of bel 06 -15 03 74 67.

René van Liesdonk

René is eigenaar/oprichter van Bikkelz Sociaal ondernemend. Gemotiveerde mensen met een (arbeids)beperking ontwikkelen zich binnen leer/werktrajecten en komen aan de slag binnen Bikkelz of bij één van de betrokken partners. Online marketing en Commercieel medewerker binnendienst zijn enkele voorbeelden. Beheerder brandmeldinstallatie BBMI is het nieuwste traject.

Frans Smolders

Frans is eigenaar van Technisch Bureau voor Brandveiligheid en Duurzaamheid (TBV). Binnen het leer/werktraject Beheerder brandmeldinstallatie BBMI is hij vakdocent, praktijkbegeleider en samenwerkingspartner. Heeft u vragen aan Frans? Mail naar fsmolders@bikkelz.nl.

http://www.brandveiligheid-duurzaamheid.nl/
Het projectteam BBMI, vlnr Rene van Liesdonk, Marinus Pullen, Frans Smolders en Gammy Vermeulen.

%d bloggers liken dit: