Maak kennis met het projectteam BBMI

Gammy Vermeulen

Gammy is projectleider van het leer/werktraject Beheerder/Controleur BrandMeldInstallatie BBMI. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het traject? Mail naar cbmi@bikkelz.nl of bel 0168-729333.

Marinus Pullen

Marinus is sociaal accountmanager bij Bikkelz. Hij matcht kandidaten die het leer/werktraject hebben afgerond met bedrijven. Bent u op zoek naar gecertificeerd personeel voor het controleren van (uw) brandmeld- en ontruimingsinstallatie? Mail naar cbmi@bikkelz.nl of bel 0168-729333.

René van Liesdonk

René is eigenaar/oprichter van Bikkelz Sociaal ondernemend. Gemotiveerde mensen met een (arbeids)beperking ontwikkelen zich binnen leer/werktrajecten en komen aan de slag binnen Bikkelz of bij één van de betrokken partners. Online marketing en Commercieel medewerker binnendienst zijn enkele voorbeelden. Beheerder/Controleur brandmeldinstallatie BBMI is het nieuwste traject.

Frans Smolders

Frans is eigenaar van Technisch Bureau voor Brandveiligheid en Duurzaamheid (TBV). Binnen het leer/werktraject Beheerder brandmeldinstallatie BBMI is hij vakdocent, praktijkbegeleider en samenwerkingspartner. Heeft u vragen aan Frans? Mail naar fsmolders@bikkelz.nl.

http://www.brandveiligheid-duurzaamheid.nl/
Het projectteam BBMI, vlnr Rene van Liesdonk, Marinus Pullen, Frans Smolders en Gammy Vermeulen.