Categories:

Uitreiking certificaten Controleur BrandMeld- en ontruimingsInstallaties (CBMI)door Bikkelz Sociaal ondernemend

Bikkelz Sociaal ondernemend mocht dinsdagmiddag 2 november weer een paar kanjers feliciteren en hun welverdiende certificaat uitreiken voor controleur brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Na het belopen van een intensief leerwerktraject, wat het zelfvertrouwen van deze kandidaten zeker heeft doen groeien en zo weer mooie kansen krijgen in het opnieuw vinden van een baan. Zo ook voor Kees Wijgaarts die ruim een jaar geleden dit traject startte. Ondanks dat de opleiding af en toe best als moeilijk werd ervaren, ontstaat er een glimlach op Wijgaarts’ gezicht bij de gedachte het toch mooi te hebben gehaald.

René van Liesdonk spreekt alle geslaagden toe: “Jullie hebben een uniek traject doorlopen. Want nog niet eerder zijn mensen uit WIA (wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen), Wajong (Wet Arbeidsongeschiktheidsvoorziening jonggehandicapten) en langdurig werklozen op leeftijd zo praktijkgericht opgeleid voor maandelijkse controletaken op brandmeldinstallaties. ”Mede dankzij Pals installatietechniek uit Hooge Zwaluwe waar de geleerde theorie in praktijk gebracht kon worden. Voor Kees Wijgaarts pakte dit zeer zeker goed uit, zijn halfjaarcontract is net verlengd bij Pals. De overige geslaagden zijn druk bezig met solliciteren en wachten nog op reacties, maar de toekomst ziet er weer rooskleurig uit met een mooie baan in het verschiet. Namens Bikkelz Sociaal ondernemend feliciteren wij alle geslaagden met deze welverdiende certificaten. Een leuk artikel stond hierover in BN DeStem: https://www.bndestem.nl/…/niet-alleen-een-certificaat…/

Tags:

Comments are closed